Vakantie sluit van 08-08-2022 t/m 23-08-2022

Restaurant in Nijmegen Oost:
Van Dijk en De Boer

Bent u op zoek naar een restaurant in Nijmegen Oost? Mogelijk is restaurant Van Dijk en De Boer een goede keuze. Want dit restaurant kookt kostelijke gerechten. U proeft de Franse keuken maar dan met invloeden vanuit de hele wereld.

U kunt met uw gezelschap genieten van een klassiek diner in een gezellig en intiem restaurant in Nijmegen Oost. Houdt u van een goed glas wijn bij het eten? Kies dan uit de uitstekende wijnen van de uitgebreide wijnkaart. Die zullen uw diner goed begeleiden en de sensationele smaakervaring compleet maken. Restaurant Van Dijk en De Boer zal u niet teleurstellen!

Voor u kookt Dennis de sterren van de hemel. De zalige gerechten die hij bereidt zullen u en uw tafelgenoten verrukken. De verse ingrediënten worden door hem omgetoverd tot ware smaakexplosies. Het is een feest om Dennis te zien koken in dit restaurant in Nijmegen Oost. Èn om er te eten!

Om uw avond compleet te maken wordt u door de sympathieke medewerkers in de watten gelegd. Na een warm welkom wordt u door hen verwend met tongstrelende wijnen en hartverwarmende gerechten. Zij zullen met u de menukaart doornemen en helpen bij het kiezen van de juiste wijn.

De menukaart is met zorg samengesteld. Voor elke gang kunt u kiezen uit een vis, vlees, vegetarisch of veganistisch gerecht. Op de desserts na dan, want hier vindt u huisgemaakt ijs, heerlijke vruchten, de lekkerste chocolade en niet te vergeten een overheerlijk kaasplankje.

Waar treft u dit restaurant in Nijmegen Oost? Van Dijk en De Boer is te vinden aan de Dommer van Poldersveldtweg 71, tussen de Van ’t Santstraat en de Tooropstraat. De speeltuin aan de Acaciastraat ligt aan de achterzijde. Een leuke en gezellige buurt met fijne mensen die u beslist eens moet gaan ontdekken. Er is van alles te beleven en u kunt er nog gratis parkeren.

Met een bezoek aan restaurant Van Dijk en De Boer in Nijmegen Oost is uw avondje-uit helemaal geslaagd! Reserveer nu.