Geopend van donderdag t/m zondag vanaf 17.00 uur

Nieuw restaurant in Nijmegen:
Van Dijk en De Boer!

Er is een nieuw restaurant in Nijmegen! En het heet Van Dijk en De Boer. Bij restaurant Van Dijk en De Boer vindt u verrassende gerechten, gebaseerd op de Franse keuken. Maar gecombineerd met smaken uit de rest van de wereld. Dat zorgt voor ware smaakexplosies! Dit nieuwe restaurant in Nijmegen is dus zeker het proberen waard!

Naast die verrukkelijke gerechten biedt dit nieuwe restaurant in Nijmegen u ook een uitgebreide wijnkaart met uitstekende wijnen. Deze tongstrelende wijnen begeleiden uw gerechten zo goed dat u een compleet nieuwe smaaksensatie kunt ervaren.

Wilt u eens een ander restaurant proberen in Nijmegen? Reserveer dan een tafel bij restaurant Van Dijk en De Boer. Dit nieuwe restaurant in Nijmegen Oost maakt van uw avondje-uit een compleet feest. U kunt er Dennis de sterren van de hemel zien koken. Met dagverse producten maakt hij elk seizoen opnieuw wonderbaarlijk mooie èn lekkere gerechten.

De sfeer in het intieme restaurant zal u omarmen en de sympathieke medewerkers zullen er voor zorgen dat u zich snel thuis voelt. Het zal u aan niets ontbreken en daarvoor hoeft u alleen maar te gaan zitten en relaxen. De medewerkers nemen met u de met zorg samengestelde menukaart door. Ook zullen zij u advies geven over de wijnen die het beste passen bij de gerechten van uw keuze.

Als u uw gezelschap wilt verrassen met een bezoek aan een nieuw restaurant in Nijmegen, aarzel dan niet en kom naar restaurant Van Dijk en De Boer. Uw tafelgenoten zullen verrukt zijn van dit hartverwarmende restaurant met zijn sympathieke medewerkers en meesterlijke kok. Uw gezelschap en u zullen met volle teugen genieten van de goede zorgen en het heerlijke feestmaal. U zult met plezier terugkijken op een zeer geslaagd avondje-uit.

There’s a new kid in town! Van Dijk en De Boer; een nieuw restaurant in Nijmegen!