fbpx
Dinsdag tot en met zondag geopend vanaf 17.00 uur

Menukaart

Aperitief

Fine de claire oester  per stuk   3,00

Pata negra  Spaanse lbérico ham / crème van piccalilly / Amsterdamse ui  9,75

Avocado dip ( V )  Krokante zuurdesem  6,75

Voorgerecht

Tonijn  Biet / popcorn / wortel / dragonolie  11,75

Garnalen  Krokante kippenhuid / ponzu / doperwt / rode peper  12,50

Buikspek en Kreeft  Spinazie / citroen / kreeften vinaigrette  12,25

Oosterse steak tartaar  Eidooier / bosui / ponzu / furikake   12,25

Watermeloen ( V )  Tomaat / mint / pompoenpit / buratta / rucola  10,50

Bloemkool ( V )  Soep van bloemkool / kikkererwten / zuurdesem / parmezaan  10,75

Hoofdgerecht

Heilbot en paling  Tempura / soja  20,75

Tongschar  mosselen / curry  21,25

Kalfslende  Cantharel / pasta / pistache noten  23,00

Ribeye vd BBQ  Graan gevoerd / sjalot en peper boter  23,75

Poke bowl ( V )  Sushi rijst / groenten / soja / gember / kewpie  20,75

Opperdoezer ( V )  Roomboter / gepocheerd ei / spinazie  20,25

Dessert

Chocolade cake  Kersen / Bramenijs  7,25

Frambozen crème brûlèe Ananas /  frambozenijs  7,25

Hangop  Krokante honing / vlierbloesem / aardbei  7,25

Grand dessert  Proeverij van diverse nagerechten  9,25

Kaasplank 5 soorten kaas / marmelade / vijgenbrood / bleekselderij / noten crumble  13,75

Chefs choice

3 gangen

Voor / hoofd / dessert  30,00

4 gangen

       Voor / tussen / hoofd / dessert  37,00

5 gangen

Voor/ soep / tussen/ hoofd / dessert  44,00

6 gangen

 Voor / soep / tussen / hoofd / kaas / dessert   51,00

    Bijpassend wijnarrangement  5,75 per glas

 

Chefs Plate

  ( alleen op woensdag en donderdag)

Chef’s plate is één gerecht vol inspiratie en zorgvuldig samengesteld door de chef.

Proef deze heerlijke chef’s plate op woensdag en donderdag.

Iedere week hebben we een nieuwe chef’s plate voor u.

U heeft de keuze tussen vlees, vis, vegetarisch of veganistisch.

€ 17,50

×