Woensdag tot en met zondag geopend vanaf 16.00 uur

Menu kaart vanaf 1 juni

 

Voorgerecht

Taugé noedels  ( vega ) krokante augurk / kwartel ei / honing / sesam / komkommer  10,50

Carpaccio van venkel ( vegan )  rucola / pistache / doperwt crème / munt  10,75

Tataki tonijn  licht gebrande tonijn / soja gel / avocado / yoghurt  12,75

Rivier kreeft  zwarte knoflook / venkel / grapefruit / volle kwark  12,50

Steak tartaar  brioche brood / krokant ei / pickels / truffel mayonaise  12,50

Eendenborst  spinazie / meloes ui / hoisin / kwartel ei

 

Hoofdgerecht

Courgette taart ( vega ) geitenkaas crumble / basilicum / munt / crème fraîche  18,50

Risotto ( vegan )  waterkers / miso / limoen / venkel / pistache  18,75

Roodbaars  gestoomd / gember / bosui / paprika / knoflook / soja / citroenschuim  19,75

Coquilles, kreeft en gamba bloedworst / groene asperge / sjalot / schaaldieren jus  25,50

Ribeye  BBQ / bearnaise / groene asperge  24,75

Lamsstoof en Lamsrack  knoflook / rozemarijn / bataat  25,25

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met frisse salade en aardappels uit de oven

Dessert 

Watermeloen van de BBQ  mango ijs /  volle kwark  6,75

 Brownie  ananas, paprika, rode peper ijs  6,75

Sorbet bowl  framboos / aardbei / mango  6,75

Grand dessert  een proeverij van diverse nagerechten  9,00

Kaasplank  5 soorten kaas / huisgemaakte jam / vijgenbrood / bleekselderij / noten crumble  12,75

Chef’s choice  ( keuze van de Chef)

3 gangen

voor / hoofd / dessert  31,50

4 gangen

voor / tussen / hoofd / dessert  38,50

5 gangen

Voor/ soep / tussen/ hoofd / dessert  46,50

6 gangen

Voor / soep / tussen/ hoofd / kaas / dessert   52,50

Bijpassend wijnarrangement  5,75 per glas

 

 

 

×