fbpx
Woensdag tot en met zondag geopend vanaf 17.00 uur

Menukaart

Aperitief

Fine de claire oester  per stuk   3,00

Pata negra  Spaanse lbérico ham / crème van piccalilly / Amsterdamse ui  8,75

Avocado dip ( V )  Krokante zuurdesem  4,75

Voorgerecht

Tonijn  Biet / popcorn / wortel / dragonolie  10,75

Garnalen  Krokante kippenhuid / ponzu / doperwt / rode peper  11,50

Buikspek en Kreeft  Spinazie / citroen / kreeften vinaigrette  11,25

Oosterse steak tartaar  Eidooier / bosui / ponzu / furikake   11,25

Watermeloen ( V )  Tomaat / mint / pompoenpit / buratta / rucola  9,50

Bloemkool ( V )  Soep van bloemkool / kikkererwten / zuurdesem / parmezaan  5,75

Hoofdgerecht

Heilbot en paling  Tempura / soja  19,50

Tongschar  mosselen / curry  19,50

Kalfslende  Cantharel / pasta / pistache noten  20,25

Ribeye vd BBQ  Graan gevoerd / sjalot en peper boter  23,25

Poke bowl ( V )  Sushi rijst / groenten / soja / gember / kewpie  17,50

Opperdoezer ( V )  Roomboter / gepocheerd ei / spinazie  17,75

Dessert

Chocolade cake  Kersen / Bramenijs  6,25

Frambozen crème brûlèe Ananas /  frambozenijs  6,25

Hangop  Krokante honing / vlierbloesem / aardbei  6,25

Grand dessert  Proeverij van diverse nagerechten  8,50

Kaasplank 5 soorten kaas / marmelade / vijgenbrood / bleekselderij / noten crumble  12,25

Chefs choice

3 gangen

Voor / hoofd / dessert  29,00

4 gangen

       Voor / tussen / hoofd / dessert  36,00

5 gangen

Voor/ soep / tussen/ hoofd / dessert  43,00

6 gangen

 Voor / soep / tussen / hoofd / kaas / dessert   50,00

    Bijpassend wijnarrangement  5,75 per glas

 

Chefs Plate

  Geen tijd of zin om uitgebreid te dineren?

Chef’s plate is één gerecht vol inspiratie en zorgvuldig samengesteld door de chef.

Iedere week hebben we een nieuwe chef’s plate voor u.

U heeft de keuze tussen vlees, vis, vegetarisch of veganistisch.

€ 17,50

×