Woensdag tot en met zondag geopend vanaf 17.00 uur.

Menu

Wekelijks wisselend menu

Vers bereide maaltijden vol inspiratie. U hoeft de hoofdgerechten alleen nog zelf warm te maken. Om het diner compleet te maken kunt u er ook een heerlijke fles wijn bij bestellen op aanvraag. De maaltijden zijn af te halen van woensdag tot en met zondag tussen 16.00 en 20.00 uur.

 

 

Menu woensdag 24 februari tot en met zondag 28 februari 

 

Voorgerechten:

Gekarameliseerde witlof ( V )  feta / yoghurt / gerookte noten / hummus

Gerookte kabeljauw rillette  nori / pittige paprika mayonaise / sesam / taugé / soja

Gerookte eendenborst  sinaasappel / biet / wortel / witlof / walnoot

€ 7,50 volwassen

€ 5,00 kind

———————————————————————————————————————————————————————-

Hoofdgerechten:

Pie ( V )  rode biet / aardappel puree / brie / jus van PX / cashew / bospaddenstoelen / frisse salade

Gamba risotto  spicy limoncello curry / Parmezaan / venkel / frisse salade

Buikspek   zuurkool / appel / aardappel puree / granaatappel jus / frisse salade

 

€ 13,50 volwassen

€ 10,00 kind

———————————————————————————————————————————————————————-

Dessert:

Hazelnoot romanoff  kletskop / pruim

€ 6,50

———————————————————————————————————————————————————————-

Van Dijk en de Boer huis gemarineerde olijven:

€ 3,50 200 gram

€ 7,00 500 gram

———————————————————————————————————————————————————————-

 

 

Bestellen van de af te halen maaltijden kan per e-mail naar info@restaurantvandijkendeboer.nl of per telefoon 024-3244004. ( vermeldt altijd uw naam, gewenst tijdstip van afhalen, telefoonnummer en eventuele intoleranties en / of allergieën)

Bestellen van de bezorgmaaltijden kan via https://www.brengmenu.nl/

 

De af te halen maaltijden zijn eenvoudig contactloos te betalen in ons restaurant.

 

 

 

 

 

 

 

 

×