Geopend van woensdag t/m zondag vanaf 17.00 uur

Aperitief

Risotto bitterbal ( vegan )  truffel mayonaise / 3 stuks  5,50

Oesters  vinaigrette van balsamico en blauwe bes  4,25 per stuk

Pata Negra  compote van zoet &  zure groente  8,50

 

Voorgerecht

Hummus  ( vegan )  tomaat / komkommer / radijs / courgette/ basilicum olie   13,75

Taugé noedels ( vega )  augurk / honing / sesam / soja / kwartelei  13,25

Gebrande paling  appel / venkel / avocado / kreeftenolie  16,75

Coquilles  witte pesto  / amandel krokant / zeekraal / cognac  16,25

Buikspek Char siu  spitskool / zwarte bonen / hoisin / sesam  14,50

 

 

Hoofdgerecht

BBQ Wortel & Perzik ( vegan )  rucola hummus / olie van passie vrucht  23,50

Gepofte bieten ( vega )  geitenkaas crumble / cashew / balsamio jus  23,50

 Zeeduivel  venkel / zeekraal risotto / jus van crème fraîse  25,50

Coquille & Gamba   linguine / zeekraal / jus van kreeft   28,50

USA Striploin Steak  doperwt mousseline / Rode wijn jus  29,50

Kalfsoester & Kalfswang  bataatcrème / jus van lavas  28,50

 

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met frisse salade en aardappels uit de oven

 

Dessert 

Sorbet bowl  aardbei, mango en limoen sorbetijs / vers fruit  9,50

    Brownie  gezouten karamel / vanille ijs / truffel   9,50

Gebrande citrus  grapefruit / sinaasappel / limoen sorbet / honing  9,50

Grand dessert  een proeverij van diverse nagerechten  13,50

Kaasplank  5 soorten kaas / huisgemaakte jam / vijgenbrood / bleekselderij / noten crumble  14,50

Friandises voor bij de koffie  amarena bonbon / brownie / frangipane  7,50 p.p.

 

 

Chef’s choice  ( keuze van de Chef)

3 gangen

voor / hoofd / dessert  37,50

4 gangen

voor / tussen / hoofd / dessert  44,50

5 gangen

Voor/ soep / tussen/ hoofd / dessert  52,50

6 gangen

Voor / soep / tussen/ hoofd / kaas / dessert  60,50

Bijpassend wijnarrangement  6,75 per glas