Vakantie sluit van 08-08-2022 t/m 23-08-2022

Leveranciers

Vinites BV

Vinites is een echt familiebedrijf. Opgericht eind jaren zeventig door eigenaar Eddy de Boer die vanuit Italië met een assortiment Italiaanse wijn Nederland ging veroveren. Het was de tijd dat Chianti in rieten manden verkocht werd en Eddy met klassiekers als Barolo en Brunello Franse wijnen probeerde te verslaan. Tot op de dag van vandaag vormen Italiaanse wijnen de ruggengraat van het Vinites assortiment.

Eddy de Boer heeft een professioneel, gepassioneerd en servicegericht team om zich heen verzameld en is daarmee vanuit Haarlem actief op de hele Nederlandse markt met een assortiment uit een brede selectie van wijn producerende landen en regio’s. Vinites heeft een geldig certificatiecontract waarmee de Fairtrade producten fruit, wijndruiven en wijn kunnen worden verhandeld en verwerkt. De visie van Max Havelaar tegen armoede is het vermogen om in eigen inkomen te kunnen voorzien.

Bekijk de website

Bakkerij Holland

Met plezier voorzien wij restaurant van Dijk en de Boer van mooie ambachtelijke broodproducten. Het is altijd een mooie samenkomst van ambachten wanneer chef-kok en bakker een lekker assortiment kunnen samenstellen met producten en gerechten die elkaar aanvullen en/of uitdagen!

In onze moderne bakkerij bakken wij zeven dagen in de week ambachtelijk brood en banket. Met meer dan veertig soorten brood is er voor iedere smaak en gelegenheid iets lekkers te vinden!

Ook kunt u Iedere vrijdag, zaterdag en zondag  genieten van ons desem specialisme. Fier! Desembrood is een veelzijdig ambachtelijk product. Wij laten u graag kennismaken met diverse smaken, soms authentiek soms heel vernieuwd. Ook op de kaart te vinden bij restaurant van Dijk en de Boer! Eet smakelijk!

Bekijk de website

 

Van der Zee

Van der Zee Horecaslager is een bedrijf met de service van de keurslager op de hoek, maar met het assortiment en het specialisme van een professionele horecaslager.

De streekproducten in het assortiment zijn: IJselvalleirund, Drents Hoogveenlam,Friander kalf, Livar varken, Peter’s Farm kalf, Vechtdalrund, Beter Kalf, Gaasterlands kruidenvarken, Vitender kalf, Hollands Graslam en Joviander vlees. Bovendien komen er tientallen soorten ambachtelijke vleeswaren uit eigen worstmakerij.

Bekijk de website

Mark’s Wijchen

Bij Mark’s Wijchen hebben ze het koffiezetten tot een ware kunst verheven. Mark stond al meerdere malen in de finale van het Dutch Barista Championship en meerdere malen in de finale van het Dutch Championship Coffee in Good Spirits. Een barista heeft zich gespecialiseerd in het bereiden van espresso en dranken zoals cappuccino. De meeste beheersen ook de kunst van het Latte Art. Latte Art is het maken van figuurtjes op een cappuccino. Hiervoor is veel training, persoonlijke aandacht en passie nodig. Suzanne stond als finalist in het Dutch Latte Art Championship.

Bekijk de website