Geopend van donderdag t/m zondag vanaf 17.00 uur

Goed restaurant in Nijmegen:
Van Dijk en De Boer

Zoekt u een goed restaurant in Nijmegen? Probeer dan restaurant Van Dijk en De Boer eens in Nijmegen Oost. In dit restaurant kunt u klassiek dineren in een ongedwongen sfeer. Heerlijk ontspannen in een behaaglijke omgeving en genieten van vers bereide gerechten.

Een goed restaurant in Nijmegen vinden is niet moeilijk. Nijmegen heeft talloze restaurants. Bij Van Dijk en De Boer kunt u ècht gezellig tafelen! U wordt in de watten gelegd door Dennis en Dimphke. Zij maken Van Dijk en De Boer tot een extra goed restaurant in Nijmegen.

Houdt u van gerechten met een Franse inslag? Dennis bereidt elk seizoen kostelijke gerechten die u doen watertanden. U wordt verrast met innovatieve creaties die verrukkelijk smaken. In combinatie met een overheerlijke wijn zult u samen met uw gezelschap genieten van zijn voortreffelijke kookkunsten.

U bent in goede handen bij Van Dijk en De Boer. Daar zorgen de sympathieke medewerkers voor. Met een warm ontvangst heten ze u welkom in het aangenaam ingerichte restaurant. U voelt zich direct thuis en kunt lekker achterover leunen, terwijl u van zalige gerechten en drankjes wordt voorzien.

De menukaart is verrassend en wisselt elk seizoen. Zo wordt u steeds getrakteerd op passende en innovatieve gerechten. Dennis haalt de inspiratie voor zijn gerechten uit de Franse keuken met een vleugje wereldse weelde. En op de uitgebreide wijnkaart vindt u ongetwijfeld een bijpassende wijn met uitmuntende smaak. De medewerkers zullen u met veel plezier helpen om een goede keuze te maken.

Duurzaamheid is: voor onbepaalde tijd divers en productief blijven. Dat is wat restaurant Van Dijk en De Boer van harte onderstreept. De visie van Van Dijk en De Boer op duurzaam koken is om alles van het product te gebruiken. Een uitdaging die Dennis en Dimphke met beide handen aangrijpen.

Voor een goed restaurant in Nijmegen bent u van harte welkom bij Van Dijk en De Boer!