Geopend van donderdag t/m zondag vanaf 17.00 uur

Beste restaurant Nijmegen:
Van Dijk en De Boer

Wat is het beste restaurant van Nijmegen? Nijmegen heeft veel goede restaurants. Maar wat maakt een restaurant goed? En hoe weet u dan wat het beste restaurant in Nijmegen is?

Allereerst wilt u een restaurant waar u de heerlijkste gerechten kunt proeven. Gerechten die dagelijks vers bereid worden met producten van de beste kwaliteit. Maar is dat het enige criterium voor het beste restaurant in Nijmegen?

Want u wilt ook in een behaaglijke omgeving dineren en samen met uw tafelgenoten volledig kunnen ontspannen. Daar hoort ook een goed glas wijn bij en een warm ontvangst. Doe daar nog een vleugje creativiteit bij en een grote dosis sympathie. Hebben we dan alle criteria voor het beste restaurant in Nijmegen?

Het komt in de buurt. En over de buurt gesproken: het is prettig als het beste restaurant van Nijmegen in een plezierige buurt ligt. Nijmegen Oost is zo’n geliefde buurt. En daar zitten hele aardige restaurants. Goede restaurants zelfs.

In Nijmegen Oost, tussen de Van ’t Santstraat en de Tooropstraat ligt restaurant Van Dijk en De Boer. Een hele fijne wijk waar je nog gratis kunt parkeren. En een heel goed restaurant met meesterlijke gerechten. Een met zorg samengestelde menukaart die elk seizoen wisselt. Zodat u er steeds iets nieuws kunt proeven. Een restaurant met een intieme sfeer en sympathieke medewerkers die ervoor zorgen dat u zich snel thuis voelt. Een kok die voor u de sterren van de hemel kookt. Vol passie maakt Dennis smaakbommetjes. En vol passie zorgen de vriendelijke medewerkers voor een goed georganiseerde topavond.

Dus ga voor een onbezorgde avond-uit met uw gezelschap naar restaurant Van Dijk en De Boer in Nijmegen Oost. Parkeer de auto gratis in de buurt of kom met de fiets naar de Dommer van Poldersveldtweg 71. Laat u verwennen door Dimphke en Dennis, proef de verrukkelijke vis-, vlees-, vegetarische of veganistische gerechten en de tongstrelende wijnen. En oordeelt u dan zelf: is dit het beste restaurant in Nijmegen?